Bad Gastein

Skiområdet Bad Gastein ligger i bunden af Gasteinertal. Det er et af Østrigs absolut bedste skiområder.


Ca. 200 km pister fordelt på flere sammenhængende skiområder. Fra byen tager man Stubnerkogel kabinen der bringer dig op i hovedområdet i 2250 m højde. Herfra finder man de bedste pister i området. Prøv f.eks. nedfarten mod Angertal (ca. 11 km. Pist), der forbinder Stubnerkogel med Schlossalm ved Bad Hofgastein.


Bad Gastein byder på alt fra lette løjper til styrtløb, der er dybsne og hyggelige skovstier. Området er også egnet til den mere erfarne skiløber.


Skiløbet i Bad Gastein


Området strækker sig over 5 skianlæg: Bad Gastein og Bad Hofgastein som er forbundet med et liftsystem, samt Graukogel, Dorfgastein og Sportgastein som er separate områder. Der kører en effektiv skibus mellem områderne. Med brede og lange boulevard pister er Dorfgastein mest velegnet til den lettere øvede skiløber. Sportgastein byder på mere krævende nedfarter for de mere erfarne.I alle områder er der hyggelige restauranter på pisterne der skaber den rigtige stemning.

Fakta


Byen ligger i ca. 1.000 m
Højeste skiløn ca. 2.685 m
Total pistelængde ca. 200 km
Sorte pister 25 km
Røde pister 115 km
Blå pister 60 km


Byen Bad Gastein


Byen er meget kuperet. Og fungere også som kurby – det betyder det er en levende by hele året. Du kan bade i varmt mineralholdigt vand der kommer direkte fra underjordiske kilder – godt efter en hård dag på pisten. Der er mange gode restauranter, casino, diskoteker og gode barer.